Om A4 Jobliv

A4 Jobliv er en platform, hvor folk i jobmarkedet mødes.

Vi slår stillinger op, der er relevante for arbejdsmarkedet i almindelighed og for konsulenter, specialister og interessenter i særdeleshed.

A4 Jobliv er en kombination af aktuelle job åbninger og indhold fra A4 og Avisen.dk samt fra relevante samarbejdspartnere. Du kan måske blive en af dem!

Hvis du som jobudbyder søger en ny kollega til et stats-, forbunds-, kommunalt- eller organisationsjob, så er A4 Jobliv det rigtige sted.

Vi eksponerer jeres job via Ugebrevet A4, Avisen.dk og nyhedsbrevet Avisen Morgen, så I rammer den helt rigtige målgruppe og finder de mest relevante kandidater

Jobopslag inkluderer:

Publicering på forsiden af A4 med logo og tekst

Publicering i vores jobbank

Et dedikeret topbanner til stillingen

Indrykkes i Avisen Morgen, der udkommer til 46.000 modtagere

Deles via vores sociale medier, Linkedin, Facebook og Twitter

A4 Jobliv er en portal under A4 Medier, der drives som et selvstændigt og redaktionelt uafhængigt brand med vægt på udvikling og tendenser på det danske arbejdsmarked. Vi dyrker de unikke sider ved den danske arbejdsmarkedsmodel og vil gerne medvirke til et respektfuldt og konkurrencedygtigt dansk arbejdsmarked.

A4 Medier har ambition om at formidle viden og indhold med værdi til dig.

Målgruppen for A4 Medier (og morgen nyhedsbrevet Avisen Morgen) er bred, men tæller især fagligt aktive, der tager ansvar, politiske og administrative beslutningstagere og aktører indenfor arbejdsmarkedet.

Kontakt og gerne med spørgsmål eller kommentarer på [email protected] eller ring eller skriv til:

Kommerciel Udviklingschef
Jesper Berg
Mobil: 93 99 04 60
Mail: [email protected]

Disclaimer

A4 Medier drives i samarbejde med Avisen.dk. Begge brands er ejet af A-Pressen og Freeway Media. Vi er dagligt i kontakt med næsten 100.000 unikke brugere.

Du kan abonnere på Avisen Morgen her. Du kan altid følge os på Facebook og Twitter.