3F sø­ger di­gi­tal ud­vik­lings­kon­su­lent til Sek­re­ta­riat for Or­ga­ni­se­ring og Til­lids­valg­te

Sted: KØBENHAVN
Frist:

Brænder du for digital udvikling? Er du en skarp formidler med interesse for uddannelse? Og vil du være med til at udbrede digital undervisning i en stor organisation med mange medarbejdere? Så er det måske dig, vi leder efter!

Hos 3F har vi stort strategisk fokus på pædagogisk udvikling og uddannelse af tillidsvalgte, og vi søger nu en digital udviklingskonsulent til dette område. Du skal være med til at drive den videre udvikling og udbredelse af digital undervisning og læring inden for 3F’s uddannelsestilbud til tillidsvalgte medlemmer.

Hovedansvarsområder:

Som digital udviklingskonsulent vil dine opgaver primært bestå i at afsøge markedet, udvælge relevante digitale teknologier indenfor VR, LMS, video mm., samt efterfølgende implementere disse. Derudover vil du: 

  • facilitere uddannelse af kollegaer 
  • yde pædagogisk og teknologisk support og rådgivning til undervisere 
  • opsamle viden om brugerbehov og identificere løsningsmuligheder, samt producere digitalt læringsmateriale 
  • udvikle og afholde pædagogiske kurser for 3F’s undervisergrupper sammen med dine kolleger i sekretariatet 
  • deltage i udviklingsprojekter 
  • løbende opsamle viden og ”best practice” inden for digital læring og pædagogik. 


Dine kompetencer:

Vi søger en digital first-mover, der besidder en bred viden om og erfaring med læreprocesser, pædagogik og didaktik. Vi forventer, at du har erfaring med produktion og implementering af digitalt læringsmateriale inden for større organisationer. Derudover har du: 

  • konkret erfaring med videoproduktion samt gerne VR og lignende 
  • erfaring som bruger af et eller flere Learning Management Systemer 
  • indsigt i og erfaring med pædagogisk udviklingsarbejde 
  • gode formidlingsevner i tale og på skrift. 

Det er en forudsætning, at du har et positivt og afklaret forhold til fagbevægelsen og deler 3F’s faglige og politiske værdigrundlag. Dertil vil det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation. 

Hos os får du: 

3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station. 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Steen Wrist på mail [email protected] eller fagkoordinator Vibeke Ejlertsen på mail [email protected]

Ansøgning:

Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen. 

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt ved at klikke på ”søg stilling” dog senest d. 17. april 2019. 

Søg stillingen

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende. Tiltrædelse snarest muligt. 

Fagligt Fælles Forbund, 3F, er med ca. 280.000 medlemmer Danmarks største fagforening. Vi leverer løsninger med udgangspunkt i medlemmernes hverdag. Vi sikrer medlemmerne uddannelse, godt arbejde med ordentlige løn- og arbejdsforhold – via aftaler med arbejdsgiverne og i dialog med politiske partier.

Vi er en interesseorganisation i rivende udvikling. Bæredygtige løsninger med fokus på innovation og kvalitet, samt værdiskabende medarbejdere med engagement og initiativkraft, er vores styrke. Læs mere om os på www.3f.dk.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på A4 jobliv.dk.