­Le­der af hjem­mep­le­jen i Lyng­by-­Taar­bæk Kom­mu­ne

Sted: LYNGBY-TAARBÆK
Frist:

Lyngby-Taarbæk Kommune ønsker at skabe gode rammer for og levere kvalitet til kommunens borgere i tæt samspil med borgerne selv, de pårørende og kommunens medarbejdere. Det er en professionelt drevet kommune med et højt serviceniveau og ambitioner på sundheds- og ældreområdet.

Hjemmeplejen er kendetegnet ved en solid faglighed, det er en attraktiv arbejdsplads med høj social kapital og en organisation, som prioriterer nærværende ledelse tæt på.

Aktuelt er en af Hjemmeplejens særlige opgaver at implementere projektet ”Hjemmet som udgangspunkt”, hvor borgerne i langt højere grad skal trænes og plejes i hjemmet. Der er også fokus på effektiv drift og en robust styring af økonomien på området.

Motiveres du af – og har du en holdning til – disse muligheder og udfordringer? Er du en tydelig, retningssættende og synlig leder? Kan du samarbejde og skabe relationer på tværs af kommunen? Så bør du kigge nærmere på stillingen som leder af hjemmeplejen.

Vi skal have din ansøgning senest søndag den 24. marts 2019.  

Du kan læse mere om stillingen og Lyngby-Taarbæk Kommunes forventninger til lederen af hjemmeplejen i en job- og personprofilen her.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til centerchef Tina Mørk, tlf. 2070 4690 eller associeret partner i Genitor, Trine Schandorff, tlf. 3141 0255.

SØG STILLINGEN

Bliv opdateret om Lyngby-Taarbæk Kommune på www.ltk.dk.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på A4 jobliv.dk.