Direktør med ansvar for Børne, Skole og Familieområdet i Kalundborg Kommune

Ansøgningsfrist:
4. jun, 8:30

Arbejdssted:
Kalundborg Kommune

Klik her for yderligere information

Om stillingen

Direktør der vil med til fremtidens uddannelses- og innovationskommune

Kalundborg-symbiosen er verdenskendt. Verdens første fungerende industrielle symbiose, hvor udgangspunktet er at skabe win-win-situationer til fordel for virksomhederne, miljøet, kommunen og dens borgere. Det er på mange måder også et symbol for den måde, der tænkes på – og skabes retning på – i Kalundborg Kommune.

Kalundborg Kommune er også ved at blive kendt for vores uddannelsessymbiose og senest er det lykkedes at få en diplomingeniøruddannelse i bioteknologi, en bioanalytikeruddannelse, en elektrikeruddannelse samt maskiningeniøruddannelsen til Kalundborg Kommune. Derudover tages der til december det første spadestik til Absalons nye Campus Kalundborg, der bl.a. skal rumme uddannelserne til bioanalytiker og diplomingeniør i bioteknologi. Knowledge Hub Zealand er et andet eksempel på den udvikling og de innovative løsninger, som i den grad kendetegner Kalundborg Kommune. Visionen er at opbygge et banebrydende center for udvikling af avanceret biotekproduktion, uddannelse og startups.

En af grundene til at det kan lade sig gøre er at politikerne i Kalundborg Kommune har valgt at trække på samme hammel om de store ting. Uenighed – ja – men vilje til at finde det fælles fodslag og at gøre det i et klima, der er konstruktivt og fremadrettet.

Kommunens udviklingsstrategi er markant i.f.t. at skabe sammenhæng, men hele tiden med et skarpt øje for resultaterne. Symbioser og tiltrækning af uddannelser sker ikke af sig selv – de understøttes og udvikles, fordi der er noget at hente. Ikke mindst koblingen mellem skole, uddannelse og et erhvervsliv i vækst skal udnyttes endnu bedre. Til fordel for de unge, men også til fordel for de virksomheder, der skal evne at tiltrække fremtidens arbejdskraft. Her skal vores nye direktør kunne se sig selv som en vigtig aktør i realiseringen af vores store uddannelsessatsning.

Sammenhængen i den administrative organisation er – for en kommune af Kalundborgs størrelse – usædvanlig tæt. Man kender hinanden, og værdifælles- skabet er åbenlyst, bl.a. symboliseret i en fælles grundfortælling. Der er et stort ledelsesrum omkring lederne i organisationen, men kravet er, at man melder sig ind i fællesskabet, og at der leveres resultater, der berettiger den store frihed.

Kravene til dig som vores nye direktør er først og fremmest, at du er en leder, der kan skabe følgeskab. Du er ordentlig, troværdig og dygtig i relationerne. Du er let at kunne lide, er uformel i stilen, og du besidder en naturlig udadvendthed, der gør det let for dig at samtale med mange forskellige typer mennesker. Du er en talentfuld leder, der har et godt hoved, og du kender formodentlig til en del af det faglige felt. Du er god til skabe struktur, men uden at denne evne følges af et stort kontrolbehov. Endelig har du god erfaring med det at bedrive ledelse i en politisk styret organisation. Skal du være en del af fremtidens uddannelses- og innovationskommune?

 

Ansættelsesvilkår
Lønnen udgør ca. 850.000 årligt. Hertil kommer eventuel kvalifikationsløn, pensionsindbetaling på 19,55 % samt tillæg for åremåls- eller kontrakt-ansættelse. Kontraktansættelse foretrækkes, men ansættelse vil kunne ske på åremål efter individuel forhandling.

Yderligere oplysninger
Kan fås hos Jakob Lundgaard, tlf. 4033 2414 og/eller hos kommunaldirektør Jan Lysgaard Thomsen, tlf. 2266 1236.

Læs mere i den uddybende job- og personprofil.

Se mere om plan for kvalitet.

Ansøgning
Ansøgningen sendes via linket i toppen eller via SØG STILLINGEN, så den er modtaget senest den 4. juni 2019 kl. 8.30.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set jobbet på A4 Medier.

Artikler
Se alle artikler
Kontakt

Redaktionen
[email protected]

Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Jobliv er en del af Avisen.dk Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser