FAGLIG KONSULENT

Ansøgningsfrist:
5. maj, 23:59

Arbejdssted:
København

Klik her for yderligere information

Om stillingen

Erfaren faglig konsulent til HK Stat

Vi er ved at sætte holdet, der skal sikre statens HK’ere attraktive løn- og arbejdsvilkår ved OK21. Vil du være med? Vi søger en dygtig og engageret kollega, der har lysten og evnerne til både overenskomstfornyelsens intense forløb og til at udvikle og sikre overenskomsten og medlemmernes vilkår i dagligdagen. Opgaverne løser du sammen med gode kolleger i vores sekretariat og i HK’s afdelinger.

 

Jobbet

Som faglig konsulent skal du blandt andet:

 • rådgive og sparre med de faglige medarbejdere i HK´s lokalafdelinger - typisk om komplekse faglige problemstillinger eller fortolkning af de statslige overenskomster og aftaler samt arbejdsmarkedslovgivning generelt
 • forhandle og afslutte faglige sager og problemer - typisk med Moderniseringsstyrelsen som modpart
 • undervise på vores tillidsrepræsentantuddannelse og være oplægsholder på faglige temadage
 • servicere HK Stats landsklubber og TR-netværk
 • forberede og deltage i overenskomstforhandlinger
 • deltage i tværgående projektarbejde.
   

Din profil

Vi leder derfor efter en ny kollega

 • Med en solid, relevant faglig baggrund og viden om overenskomster – gerne inden for det offentlige område – og solid viden om de ansættelsesretslige regler
 • Der er en god og konstruktiv forhandler
 • Der er analytisk stærk og en god formidler
 • Der har lyst til at undervise på vores tillidsrepræsentantuddannelse.
   

Du kommer i høj grad til at arbejde med dine egne sager, men vi hjælper hinanden med sparring og vidensdeling.

 

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men vi lægger vægt på, at du har erfaring fra lignende opgaver, og at du er fortrolig med det statslige overenskomstsystem. Jobbet indebærer nogen rejseaktivitet og undervisningsopgaver med overnatning.

 

Vi tilbyder

Du vil blive ansat i et fagligt stærkt sekretariat med 17 andre kolleger. Seks af os arbejder primært med det faglige område. Vi gør en forskel for medlemmerne ved at varetage alt fra overenskomster, fagretlige spørgsmål, TR- uddannelse, medlemskommunikation, politiske og faglige analyser og rådgivning af formandskab. Vi lægger vægt på samarbejde på tværs og på at hjælpe hinanden.

 

Alt efter din profil kan vi præge dit stillingsindhold og dine arbejdsopgaver, og du får mulighed for løbende at udvikle dig personligt og fagligt. Kender du ikke nok til HK Stats faglige ydelser, hjælper vi dig hurtigt i gang.

 

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem HK Forbundet og Tillidsmandsklubben i HK. Du ansættes på normtid med en årsnorm på 1.924 timer. Det svarer til 37 timer ugentligt inkl. frokost.

 

Tiltrædelse

Den 1. juni 2019, men gerne før.

 

Ansættelsessted

HK Stat, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

 

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at ringe til Kieth Andersen mobil 40786051, hvis du vil høre mere om jobbet.


Ansøgning

Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din motiverede ansøgning og CV snarest muligt, da vi holder ansættelsessamtaler løbende. Søg stillingen ved at klikke på ANSØG

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søges stillingen.

 
 

HK Stat er fagforeningen for laboranter, it-folk og administrative medarbejdere i staten. Vi arbejder for attraktive løn- og ansættelsesvilkår for medlemmerne. Et ordentligt arbejdsmiljø, samt fokus på kompetenceudvikling er en hjertesag for HK Stat, som med sine 21.000 erhvervsaktive medlemmer er en af HK-forbundets fire faglige sektorer. Sekretariatet bor i HK’s forbundshus i København.

Kontakt

Redaktionen
[email protected]

Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Jobliv er en del af Avisen.dk Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser