FORBUNDSSEKRETÆR TIL HK

Ansøgningsfrist:
2. jun, 12:00

Om stillingen

Vil du være med til at præge et af Danmarks største fagforbund?

HK er et levende og udviklingsorienteret fagforbund, der gerne går forrest med nye tiltag – og gerne investerer i løsninger, der kan forbedre vores medlemsservice. Vi er relevante for alle vores medlemmer, der har mange forskellige fagligheder og løser mange forskelligartede opgaver, og selvom vi med ca. 235.000 medlemmer er Danmarks næststørste fagforbund, har vi stadig potentiale til at blive større.

HK Danmark søger en ny forbundssekretær, der vil stille sig i spidsen for 1.200 medarbejdere i den administrative organisation. Du bliver den øverste administrative leder i HK og bindeled mellem den politiske ledelse og den administrative organisation i et markant og synligt fagforbund, hvor vi hver dag arbejder for bedre vilkår for vores medlemmer og for et bedre Danmark.

Du får mulighed for at præge HK på en lang række områder: fra udviklingen af HK’s faglige politiske strategier – over politisk interessevaretagelse – til udvikling.

Du skal derfor være en leder, der er visionær, ambitiøs og en stærk kommunikator med politisk tæft. Du er også en rolig og tålmodig diplomat, der kan bygge bro mellem mange forskellige positioner og finde de gode kompromisser.

Læs den fulde jobprofil på www.genitor.dk, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet. Du søger også stillingen på www.genitor.dk.

Ansøgningsfristen udløber søndag den 2. juni 2019.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte partner i Genitor Martin Isenbecker på telefon 2565 9231.

Forventet tiltrædelse den 1. august 2019.

Artikler
Se alle artikler
Kontakt

Redaktionen
[email protected]

Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Jobliv er en del af Avisen.dk Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser