Politisk konsulent til det videregående uddannelsesområde

Ansøgningsfrist:
2. maj, 23:59

Arbejdssted:
København

Klik her for yderligere information

Om stillingen


Har du erfaring og er fagligt velfunderet inden for de videregående uddannelser? Er du analytisk stærk, og har du politisk tæft? Har du flair for at facilitere følsomme processer og få forskellige interesser til at mødes? Går du udviklings- og løsningsorienteret til dine opgaver, er iderig og har en god portion humor? Kender du fagbevægelsens værdigrundlag? Så er du måske vores nye medarbejder, der skal udvikle og drive FH’s arbejde med de videregående uddannelser.

Om FH

Fagbevægelsens Hovedorganisation er etableret 1. januar 2019 ved en sammenlægning af FTF og LO. Som talerør for 79 faglige organisationer, der repræsenterer 1,4 mio. lønmod­tagere, er vi Danmarks største og stærkeste tværfaglige fællesskab. Vi kæmper for job og uddannelse til alle, for et sikkert og sundt arbejdsmiljø og for et trygt, demokratisk og soli­darisk samfund.

Vi har en spændende og alsidig arbejdsplads med varierende og dynamiske arbejdsopgaver, der handler om at forbedre vilkårene for arbejdstagere i Danmark og internationalt. Vi lægger vægt på at have et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø med meningsfulde opgaver, gode kolleger og en balance mellem opgaver, ressourcer og kompetencer, så den enkelte udvikler sig og trives på vores fælles arbejdsplads.

Vi arbejder i lyse moderne lokaler i København – lige der, hvor Bryggebroen rammer Islands Brygge.

 

Om jobbet

Som politisk konsulent på det videregående uddannelsesområde får du ansvaret for at udvikle, drive og interessevaretage FH’s arbejde i forhold til de videregående uddannelser i et tæt og tillidsfuldt samarbejde med den ansvarlige politiker på området.

Vi forventer, at du er fagligt velfunderet inden for de videregående uddannelser særligt de erhvervs- og professionsrettede videregående uddannelser på erhvervsakademierne og professionshøjskolerne. Vi forventer yderligere, at du har stærke analytiske evner samt politisk og strategisk tænkende, er udviklingsorienteret og iderig samt kan facilitere følsomme processer og få forskellige interesser til at mødes. Derudover forventer vi, at du har et solidt kendskab til det videregående uddannelsesområde gennem arbejde med området fra en politisk organisation, interesseorganisation, offentlig administration eller lign. Jobbet er forankret i FH’s afdeling for Politik og Analyse, og du vil indgå i det uddannelsespolitiske team.

Mere konkret ventes du især at skulle fokusere på nedenstående opgaver:

  • Udvikle, drive og konsolidere FH’s målsætninger på det videregående uddannelsesområde.
  • Udarbejde strategi- og politikoplæg til FH’s politiske ledelse.
  • Sikre samspil med faglige, politiske og organisatoriske    samarbejdspartnere.
  • Bistå FH’s politiske ledelse i interessevaretagelsen i forhold til        politiske og administrative myndigheder.
  • Repræsentere FH i diverse råd og udvalg.

Hvis du vil høre nærmere om jobbet, kan du kontakte faglig koordinator Rasmus Øyrabø Jacobsen på 5132 1294.

Løn og ansættelsesforhold
Du bliver ansat på flydende tid, og du vil hovedsagelig skulle arbejde inden for vores kontortid, som er kl. 8.45-16.00 mandag til torsdag og kl. 9.00-16.00 fredag. Vi forventer, at du er flek­sibel, når der er brug for din arbejdskraft og kompetence på andre tidspunkter, og fleksibilite­ten går selvfølgelig begge veje.

Vi kan tilbyde dig attraktive løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Vi vil gerne have jobbet besat senest den 1. juli 2019.

 

Ansøgning

Skriv en ansøgning – der fortæller, hvem du er, hvad du kan, og hvorfor du gerne vil arbejde i FH – og send den senest den 2. maj 2019 via linket https://fho.dk/om-fagbevaegelsens-hovedorganisation/ledige-stillinger/

Vi forventer at holde samtaler i uge 20 og 21.

Vi betragter mangfoldighed som en styrke og lægger vægt på at have et arbejdsmiljø, der følger med tiden og bruger alles ressourcer optimalt og ordentligt. Vi arbejder for, at vores medarbejdersammensætning afspejler det samfund, vi er en del af, og alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge jobbet.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på A4 jobliv.dk.

Kontakt

Redaktionen
[email protected]

Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]ahi
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Jobliv er en del af Avisen.dk Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser